This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title

Tóth-Hoffmann Szabina

Tóth-Hoffmann Szabina vagyok, okleveles kutyakozmetikus.

Gyerekkorom óta imádom az állatokat, de mindig a kutyák álltak hozzám a legközelebb. 8 éves koromban lett életem része Rocky, egy labrador retriever.

Évekkel később, Szegedre költözésem után meglett Argosz és Dobby (egy amstaff és egy labi/vizsla keverék), akikkel aktív kutyás életbe kezdtünk. Jártunk kutyaiskolába, többször kutyás futáson (Hard Dog Race, IrondogMan), coursingen, agility-n és egyéb sporteseményeken.

Mindig is ebekkel szerettem volna igazán foglalkozni, ezért 2018 őszén elkezdtem kutyakozmetikát tanulni, amelynek gyakorlati részét a Kreadog kutyakozmetikában teljesítettem Bartsch Éva segítségével. 2019-ben tett sikeres vizsgám után célom tovább képezni magam különböző szemináriumok alkalmával, hogy az általam nyújtott szolgáltatásaimmal a maximumot nyújtsam. A kozmetikák során minőségi termékeket és eszközöket használok, a kutya igényeit, szőrtípusát, korát figyelembe véve.

Sok szeretettel várom a kis- és nagy testű négylábú vendégeket, akikkel úgy foglalkozok, mintha a saját kutyáim lennének.

“A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül.” (Gerard Durrell)